Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Αυτές τις δικαιολογίες είπαν οι Βρετανοί για να αποφύγουν την εφορία- Δεν είναι και πολύ... πειστικές

Όχι και πολύ πειστικές δικαιολογίες είπαν οι Βρετανοί φορολογούμενοι στις φορολογικές αρχές της χώρας τους που τους διώκουν για καθυστέρηση στην υποβολή δηλώσεων.

Από τις πιο εξωφρενικές δικαιολογίες που προέβαλαν οι φορολογούμενοι είναι αυτή μίας γυναίκας που ισχυρίστηκε ότι... την καταράστηκε η πεθερά της κι έχασε την προθεσμία.

Στις πέντε πιο περίεργες δικαιολογίες είναι και αυτή που χρησιμοποίησε άλλη μία γυναίκα η οποία είπε ότι είναι τόσο κοντή που δεν φτάνει να ρίξει την επιστολή στο γραμματοκιβώτιο.

Μία άλλη ανέφερε: "Η πρώτη μου υπηρέτρια έφυγε, η δεύτερη με έκλεψε και η τρίτη μάθαινε αργά"

Ένας φορολογούμενος δικαιολογήθηκε λέγοντας: "Ένας εκπαιδευόμενος υπάλληλος κατά λάθος καταχώρισε πελάτη μας σε λάθος λίστα, ότι στέλνει μόνος του τα στοιχεία του, γιατί δεν φορούσε γυαλιά μυωπίας".

Και άλλος ένας είπε στην Εφορία ότι εξερράγη ο καυστήρας του και "τα δάχτυλά μου ήταν τόσο παγωμένα που δεν μπορούσα να γράψω".
 

Tags
Back to top button