Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν μια εβδομάδα «ζάχαρη» και αυτά που θα δυσκολευτούν

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τις θέσεις των πλανητών να φέρνουν καθυστερείς, αναβολές και πισωγυρίσματα, αλλά και ευχάριστες αλλαγές με μαγικές στιγμές.

Το μεγαλύτερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, η οποία έχει το χαρακτηριστικό να προσβάλλεται εύκολα και να παίρνει τα πάντα προσωπικά, οπότε ήρεμη και ώριμη σκέψη απαιτούνται από όλους.

Ποια ζώδια θα έχουν μια ευχάριστη εβδομάδα

Καρκίνος – Αγκαλιάζετε τον εαυτό σας και τον αποδέχεστε

Αντιμετωπίζετε πολλές διαμάχες και αβεβαιότητα τον τελευταίο καιρό. Αυτές οι σκέψεις οδηγούν σε συλλογισμούς για τα άτομα που έχετε στη ζωή σας και τον ρόλο που διαδραματίζουν σε αυτή. Η εβδομάδα που ξεκίνησε, όμως, έχει να κάνει με το τι αρέσει σε εσάς. Καθώς η Πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιό σας η βαθύτερη δύναμή σας αποκαλύπτεται και σας υπενθυμίζει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον αποδέχεστε, άλλωστε αυτός θα είναι στο πλευρό σας για πάντα.

Υδροχόος – Νιώθετε πιο δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση

Η εποχή του Υδροχόου είναι και επίσημα εδώ, αποκαλύπτοντας τις μεγαλύτερες αρετές του ζωδίου. Η αστρολογική ενέργεια ταιριάζει με τα προτερήματά σας και σας υπενθυμίζει όλους τους λόγους, για τους οποίους πρέπει να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί, παράλληλα, να νιώσετε και λιγάκι μπερδεμένοι, αλλά αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να «προκαλέσετε» τον εαυτό σας, να οξύνετε τις γνώσεις σας, να επικοινωνήσετε και να δώσετε προσοχή σε όσα και όσους σας αρέσουν.

Ιχθύς – Βρίσκεστε λίγο πριν ένα δημιουργικό ξέσπασμα

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ όμορφη για εσάς. Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας και της έκφρασης. Αυτές τις ημέρες θα νιώθετε πως βρίσκεστε διαρκώς σε μία παιδική χαρά. Αφήστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας να χαρεί και να περάσει όμορφα. Χρώμα, μουσική, χαμόγελο: αυτά χρειάζεστε, μαζί με εκείνα που σας αρέσουν να κάνετε, για να περάσετε καλά.

Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Ταύρος – Αναπάντεχες τροπές στα σχέδιά σας

Οι πλανήτες σάς φέρονται λιγάκι απότομα αυτήν την εβδομάδα και νιώθετε την πίεση τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά. Μπερδέματα και μικροπαρεξηγήσεις ευνοούνται τη στιγμή που νιώθετε ότι η σκληρή δουλειά σας δεν αναγνωρίζεται. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, αλλά κάντε λίγη υπομονή ακόμα καθώς εκπλήξεις αναμένονται σύντομα.

Λέων – Συναισθηματικά μπερδέματα

Μπορεί να νιώθετε πολύ συναισθηματικοί αυτή την εβδομάδα. Οι μάσκες πέφτουν και ίσως ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σας και πού έχετε κάνει λάθη. Ο ανάδρομος Ερμής, επίσης, μαζί με την Πανσέληνο στον Καρκίνο επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Ειδικά, ο πρώτος φέρνει και μπερδέματα στα προσωπικά, με παρεξηγήσεις και εντάσεις που μπορεί να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Παρθένος – Η οργάνωση πάει περίπατο

Τον τελευταίο καιρό ίσως νιώθετε λιγάκι αποδιοργανωμενοι. Εντάσεις και δυσαρμονικές όψεις να περιμένετε στις φιλικές σας σχέσεις, ενώ ξεχνάτε εύκολα ραντεβού, αργείτε σε συναντήσεις ή αναβάλλετε πολλά project γενικά. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας, για να τα κάνετε όλα με τη μία. Ξεκινήστε με τα βασικά και πιο σημαντικά για να τα καταφέρετε.

Tags
Back to top button