Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά έρχονται και στην Ελλάδα: Οκτάχρονο αγοράκι, συμμετέχει ντυμένο ως Γυναίκα-Ντραγκ Κουήν σε Γκέη Παρέηντ (βίντεο)

To ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ αγοράκι, συμμετέχει ντυμένο ως Γυναίκα-Ντραγκ Κουήν στο Γκέη Παρέηντ (Παρέλαση Ομοφυλόφιλων) στο Μόντρεαλ του Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν δεν σας αρέσει.. το θέαμα, θα σας πούνε ρατσιστές και οπισθοδρομικούς!! οι δημοσιογραφίσκοι των μεγάλων καναλίων…

Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε και στο Γκέη Παρέηντ της Αθήνας στις 10 Ιουνίου!

Μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε, τι έρχεται.. εμείς πάντως σας τα δείξαμε Τα παιδιά σας και τα μάτια σας.

hellas-now.com

Tags
Back to top button