Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι ηγείται μίας κυβέρνησης άχρηστων»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μέσω ανάρτησης στα social media ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο με τον κορωνοϊό, ενώ στάθηκε στην ακύρωση του ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

Μιλάει για «εύλογη οργή του κόσμου και εργαζομένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα αθρόων απολύσεων, των καταστηματαρχών που παρά τα σωρευμένα χρέη ξόδεψαν από το υστέρημά τους για να προετοιμάσουν το άνοιγμα των μαγαζιών τους».

Κάθε μέρα που περνά σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων. Αλλά και ότι έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του που στοιχίζουν στη χώρα».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Πριν δύο μέρες ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή πανηγύριζε για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και μας διαβεβαίωνε ότι έχει σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας.

Σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σχέδιο, αλλά έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο. Αφού προανήγγειλαν το άνοιγμα του λιανεμπορίου «με σχέδιο» την Παρασκευή, το ακύρωσαν το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη.

Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες; Απολύτως τίποτα.

Γνώριζαν τον αριθμό των κρουσμάτων, γνώριζαν την επιδημιολογική εικόνα. Κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων.

Αλλά και ότι έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του που στοιχίζουν στη χώρα.

Για αυτό το λόγο και δεν δίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στη δημοσιότητα, όπως τον καλούμε εδώ και έναν χρόνο.

Η οργή του κόσμου, των εργαζομένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα αθρόων απολύσεων, των καταστηματαρχών που παρά τα σωρευμένα χρέη ξόδεψαν από το υστέρημά τους για να προετοιμάσουν το άνοιγμα των μαγαζιών τους, είναι εύλογη.

Το ελάχιστο που έχει να κάνει μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα πια, είναι να τους αποζημιώσει για τα δικά της εγκληματικά λάθη».

 

 

Tags
Back to top button