Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Τσίπρας: «Κλείσατε πριν από 5 μήνες με 2.500 κρούσματα - Σήμερα συζητάμε ότι πρέπει ν’ ανοίξετε με 4.500 κρούσματα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έκανε λόγο για θέατρο του παραλόγου αναφερόμενος στη διαχείριση της κυβέρνησης που αφορά το θέμα της εστίασης. «Εσείς κλείσατε πριν από 5 μήνες με 2,5 χιλιάδες κρούσματα με 30 νεκρούς σε ημερήσια βάση, με 200 διασωληνωμένους, και σήμερα συζητάμε ότι πρέπει ν’ ανοίξετε με 4,5 χιλιάδες κρούσματα, 70 νεκρούς την ημέρα και άλλους τόσους που ψάχνουν κρεβάτι. Αυτό όλο ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να το κατανοήσει» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους του EstiasiGreece, το μεσημέρι της Τετάρτης εξέφρασε τη στήριξή του στους επαγγελματίες της εστίασης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο πλευρών ήταν τα συσσωρευμένα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον κλάδο από το lockdown στον ένα χρόνο πανδημίας.

Στην εισηγητική του τοποθέτηση ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για θέατρο του παραλόγου και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εσείς κλείσατε πριν από 5 μήνες με 2,5 χιλιάδες κρούσματα με 30 νεκρούς σε ημερήσια βάση, με 200 διασωληνωμένους, και σήμερα συζητάμε ότι πρέπει ν’ ανοίξετε με 4,5 χιλιάδες κρούσματα, 70 νεκρούς την ημέρα και άλλους τόσους που ψάχνουν κρεβάτι. Αυτό όλο ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να το κατανοήσει».

Tags
Back to top button