Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άτομο με προβλήματα όρασης με σκύλο-οδηγό δέχτηκε επίθεση με κροτίδες

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, κάποιος ή κάποιοι πέταξαν πυροτεχνήματα σε έναν άνδρα με προβλήματα όρασης με ένα σκύλο-οδηγό στο Gräshagen στο Jönköping. Η αστυνομία δηλώνει ότι ο εκπαιδευμένος σκύλος φοβήθηκε τόσο που δεν τολμάει πλέον να βγει έξω.

Ο άνδρας περπατούσε στην περιοχή γύρω από το Småstugegatan / Höjdgatan στο Gräshagen. "Κάποιος ή κάποιοι πέταξαν τότε μια ισχυρή κροτίδα κοντά σε αυτόν, με αποτέλεσμα ο σκύλος να φοβηθεί πραγματικά και να μην τολμά να βγει, και έτσι δεν λειτουργεί ως σκύλος-οδηγός για τον ιδιοκτήτη του", γράφει η αστυνομία στο Facebook .

Η αστυνομία έλαβε αναφορά και βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική διαδικασία.

Το περιστατικό προκάλεσε οργή και η είδηση αναδημοσιεύτηκε πάνω από 7.000 φορές και σχολιάστηκε εκτενώς. Μεταξύ των σχολίων αξίζει να αναφερθούν: «Κοστίζει 220.000 SEK για την εκπαίδευση ενός νέου σκύλου-οδηγού για αυτό το άτομο. Οι δράστες πρέπει να πληρώσουν για αυτό ». Ένα άλλο άτομο γράφει: "Ένας σκληρός τρόπος για να περιορίσουμε την καθημερινή ζωή και την ελευθερία ενός άλλου ενεργού και κοινωνικού γείτονα εδώ".

Tags
Back to top button