Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αθρόα εισροή προσφύγων στην Λέσβο - 111 νέες αφίξεις

Αθρόα ήταν για άλλη μια φορά η εισροή προσφύγων και μεταναστών στην Λέσβο το τελευταίο τριήμερο, από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως και σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου το πρωί, καθώς έφθασαν συνολικά 111 άτομα.

Οι ροές, το ίδιο διάστημα, στα άλλα νησιά του βορείου Αιγαίου ήταν μηδενικές.

Το γεγονός σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, αύξησε σε 3.299 τον αριθμό των εγκλωβισμένων στο νησί ατόμων, αριθμός αυξημένος κατά 10% σε σχέση με αυτόν του περασμένου μήνα Μαΐου που κυμαίνονταν περί τους 3.000. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία συνολικά στα νησιά σε καταυλισμούς και άλλες δομές σήμερα, βρίσκονται 9.116 άτομα. Από αυτά 3.299 στη Λέσβο, 3.899 στη Χίο και 1.918 στη Σάμο.

 

 

Tags
Back to top button