Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αθήνα: Του άρπαξαν το αυτοκίνητο & εκείνος κρεμάστηκε από το καπό για να τους σταματήσει

Ένας άνδρας, προσπαθώντας να σταματήσει τους δράστες που του έκλεψαν το αυτοκίνητό του, κρεμάστηκε από το καπό του οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη, στο κέντρο της Αθήνας και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατέληξε πεσμένος στη μέση του δρόμου.

«Είχε σταματήσει ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από το ΑΤΜ, μπήκε κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο και το πήρε. Έτρεξε μήπως καταφέρει να αποτρέψει την κλοπή, πήγαν και κάποιοι άλλοι να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Περαστικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ασθενοφόρο τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο με τη βία τον ιδιοκτήτη την ώρα που στάθμευε. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και λίγα μέτρα παρακάτω προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα.

Πεζοί προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως τους καταδίωξαν άνδρες της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον έναν εκ των δραστών ενώ αναζητείται και ο δεύτερος. Ο συλληφθείς είναι 21 ετών από τη Σομαλία.
 

Tags
Back to top button