
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με δεκάδες αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, οργανώθηκε, τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ, στην πλατεία Υμηττού, στη Δάφνη, για την αποτροπή εκδήλωσης εικόνων συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Επί της πλατείας Υμηττού βρίσκονται στελέχη της νέας Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων, τα οποία αποτρέπουν τους πολίτες να συνωστίζονται, ενώ περιμετρικά και στελέχη της Τροχαίας πραγματοποιούν τροχονομικούς ελέγχους.
Οι αστυνομικές δυνάμεις θεωρούν πως μεριμνούν ώστε να μην επαναληφθούν πάρτι με εκατοντάδες άτομα στις πλατείες.
Αντίστοιχες επιχειρήσεις στήθηκαν, κατά τα προηγούμενα 24ωρα, στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στην οδό Αιμιλίου Βεάκη, στο Περιστέρι