Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη στον Λάκκο Κυρίλλου σε βιομηχανική περιοχή (βίντεο)

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου στον Ασπρόπυργο, κοντά στην Έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Η φωτιά για την ώρα καίει χαμηλή βλάστηση, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική σήμαναν συναγερμό στην πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 14 οχήματα, 40 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Λίγο αργότερα οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και τώρα στο σημείο επιχειρούν 27 οχήματα με 64 πυροσβέστες και ενα πεζοπόρο τμήμα.

Οι άνεμοι είναι τόσο δυνατοί που τη μια στρέφουν τη φωτιά προς το γήπεδο του Θρασύβουλου και την άλλη προς την Ελευσίνα.

Στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης το πύρινο μέτωπο παρουσιάζε καλυτερη εικόνα, με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο. 

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, οπού νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει  (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Φυλής (από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή) και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος του καταστήματος ΛΑΓΙΟΣ.

Ταυτόχρονα, διακόπηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Φυλή (μετακίνηση του σημείου Αγίας Σοφίας από Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή).

Παραμένει σε ισχύ η διακοπή στην Ιάσμου, από γήπεδο Θρασύβουλου στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Η φωτιά καίει κοντά σε εργοστάσια και βιοτεχνίες. ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική για την ώρα δεν απειλούνται εγκαταστάσεις.

Tags
Back to top button