Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ασκούμε βέτο στο τηγάνι - Τα πιο λαχταριστά σνίτσελ φτιάχνονται στον φούρνο

Πεντανόστιμο και πολύ πιο υγιεινό. Το σνίτσελ φούρνου είναι πολύ καλύτερο από αυτό του τηγανιού!

Είναι γνωστό ότι το τηγάνι παχαίνει. Και κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Αν σου αρέσουν τα παναρισμένα φαγητά, αλλά αποφεύγεις τις πολλές θερμίδες, τότε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου σνίτσελ στο φούρνο.&

Μπορεί να έχεις συνηθίσει τα σνίτσελ τηγανισμένα, αλλά σε διαβεβαιώνουμε πως ψήνοντάς τα στον φούρνο όχι μόνο σπαλατάς τον ίδιο χρόνο με το τηγάνι, αλλά κυρίως έχεις να άκρως πιο υγιεινό αποτέλεσμα.

Βρήκαμε μια γρήγορη συνταγή που δεν θα σου πάρει πάνω από μισή ώρα για να φτιάξεις το πιο εύκολο και γευστικό σνίτσελ στον φούρνο.

Υλικά:

4 σνίτσελ χοιρινά μετρίου μεγέθους

2 αυγά

1/2 φλυτζάνι γάλα

μουστάρδα

φρυγανιά

τυρί τριμμένο

ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Έπειτα ροσθέτουμε λίγη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, τριμμένο τυρί (προαιρετικά).

Βάζουμε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το παραπάνω μείγμα. Εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή ώρα, προκειμένου να ρουφήξουνε.

Ύστερα βουτάμε τα σνίτσελ στη φρυγανιά.

Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου. Τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν.

Η σχάρα στη μέση του φούρνου, και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200. (εξαρτάται από το φούρνο).

Προαιρετικά: Αφού τελειώσουμε με το ψήσιμο, ετοιμάζουμε ένα μείγμα με τυρί, μαγιονέζα, μουστάρδα, ή ό,τι απέμεινε από το αρχικό μείγμα, και τοποθετούμε στο γκριλ για 5 λεπτά.

Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, και η μουστάρδα προσθέτει γεύση στο κουρκούτι.

Καλή όρεξη!

Tags
Back to top button