Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα έχει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου

Την Τετάρτη (29/6), η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στον Έβρο και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ενώ σε Σποράδες, Μαγνησία, ανατολική Στερεά, Βοιωτία και Αττική δεν αποκλείεται τοπικά να βρέξει για λίγο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια.

Μετά το μεσημέρι, στην ορεινή - ημιορεινή Πελοπόννησο, στην βόρεια ορεινή Στερεά, στην Ήπειρο, καθώς και στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της δυτικής Θράκης υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Καιρός: Αστάθεια με υψηλές θερμοκρασίες και ανέμους-Πότε και πού θα βρέξει

Στην Αττική, τις πρωινές ώρες αναμένεται συννεφιά η οποία θα υποχωρήσει αργότερα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη θα έχει ηλιοφάνεια από το πρωί ενώ σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Όπως τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου, 4-5 Ιουλίου δεν θα αλλάξει κάτι στον καιρό της περιοχής μας, καθώς η δροσιά θα παραμείνει στο Αιγαίο και η ζέστη στα δυτικά και τα ηπειρωτικά.

Καιρός – Meteo: Ζεστός με αραιή συννεφιά την Τρίτη

Η τάση για τον πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου θέλει την επικράτηση πιο... δροσεροψυχρών αερίων μαζών, ικανών να διώξουν πανευρωπαϊκά το κύμα ζέστης που κυριαρχεί εδώ και μέρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

 

Tags
Back to top button