Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Άρχισαν τα οργανα: Συνελήφθησαν Αλβανοί και Ιταλοί πριν τον αγώνα του Euro στο Ντόρτμουντ

Παρόλο που Ιταλοί και Αλβανοί δεν προκάλεσαν στη διάρκεια της ημέρας στην κοινή τους παρουσία στο Ντόρτμουντ, όσο πλησίαζε η έναρξη του αγώνα (η σέντρα ήταν προγραμματισμένη στις 22:00) ανέβαινε όλα και πιο πολύ η ένταση .

Η γερμανική αστυνομία έχοντας αντιληφθεί τις περίεργες κινήσεις δύο μεγάλων ομάδων (μία από κάθε πλευρά) αρχικά παρενέβη σταματώντας 100 περίπου οπαδούς της Αλβανίας οι οποίοι κατευθύνονταν σε κοντινό εστιατόριο όπου βρίσκονταν οπαδοί της Ιταλίας.
 

Στους συγκεκριμένους έγινε σωματικός έλεγχος και ορισμένοι οδηγήθηκαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

Την ίδια ώρα ωστόσο έγινε έφοδος και στο εστιατόριο των Ιταλών (προφανώς υπήρχαν πληροφορίες για ραντεβού) και μετά από έλεγχο βρέθηκαν μαχαίρια, μπαλακλάβες και αυτοσχέδιες βόμβες με αποτέλεσμα 67 άτομα συνολικά να οδηγηθούν στα κρατητήρια και αύριο θα βρεθούν ενώπιον της γερμανικής δικαιοσύνης.
 

Tags
Back to top button