Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αρχαία Ολυμπία: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο 68χρονος που σκότωσε τον 77χρονο συγχωριανό του

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας καταδίκασε σε ισόβια τον 68χρονο που σκότωσε τον 77χρονο Αναστάσιο Βέργο στις 30 Μαρτίου του 2020 στα Άσπρα Σπίτια.

Το δικαστήριο έκρινε το έγκλημα ως ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράλληλα του επέβαλε πρόσθετη ποινή 11 ετών για δύο ακόμα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της συζύγου του θύματος, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά κατάφερε να επιζήσει και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της 30ής Μαρτίου του 2020, με αιτία τις κτηματικές διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο άτυχος 77χρονος, μαζί με την σύζυγό του κατευθύνονταν με αγροτικό αυτοκίνητο σε χωράφι τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γεωργικές εργασίες, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους συνάντησαν τον 68χρονο δράστη.

Ο 68χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα τον 77χρονο, στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει επί τόπου την ζωή του. Αμέσως μετά, ο δράστης πυροβόλησε την 72χρονη σύζυγο του 77χρονου στον θώρακα και στο γόνατο, και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητο τους!

Στην διαδρομή, συνάντησε τον γιο του ζευγαριού, ο οποίος βλέποντας τον 68χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του, υποψιάστηκε πως κάτι παράξενο συμβαίνει και προσπάθησε να τον σταματήσει. Τότε ο 68χρονος άρχισε να πυροβολεί ξανά, προσπαθώντας παράλληλα να απομακρυνθεί. Ο γιος κατάφερε να αποφύγει τα πυρά και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 68χρονο, ο οποίος κρατούσε ακόμα το όπλο!

Tags
Back to top button