Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αργυρούπολη - Tι είπε ο 46χρονος: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη σκοτώσω» - Αύριο η κατάθεσή του στον ανακριτή

Ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 40χρονη σύντροφό του εμφανίστηκε, ψύχραιμος, μαζί με τον δικηγόρο του μπροστά στους αστυνομικούς όπου και παραδόθηκε.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον ρώτησαν προφορικά κάποια πράγματα, για να πάρουν κάποιες πρώτες απαντήσεις για την υπόθεση, χωρίς να το πάρουν επίσημη κατάθεση. Αυτό γιατί το πρωί της Τρίτης θα τον οδηγήσουν στον Ανακριτή έτσι ώστε να απολογηθεί.

Εκεί είναι που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το γιατί προχώρησε στις αποτρόπαιες αυτές πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 456χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος.

Από τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, προκύπτει πως όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καυγά ο οποίος εν τέλει εξελίχθηκε στον άγριο ξυλοδαρμό. Όπως είπε, είχαν συχνούς καυγάδες με τη σύντροφό του ωστόσο την ημέρα του ξυλοδαρμού η κατάσταση ξέφυγε και τη χτύπησε βάναυσα.

Το παρελθόν του 45χρονου δράστη της Αργυρούπολης

Ο 45χρονος είχε παρελθόν άγριων κακοποιητικών συμπεριφορών. Το προηγούμενο θύμα του ήταν μία 24χρονη τότε γυναίκα που μαχαιρώθηκε και ξυλοκοπήθηκε το 2015 στο Άργος.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν ότι η 30χρονη σήμερα γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να ξεφύγει από τον 46χρονο. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η 30χρονη γυναίκα μετακόμισε μόνιμα στην Ολλανδία, παίρνοντας μαζί της το παιδί που έκανε με τον βασανιστή της.

Το παρελθόν του δράστη έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας. Ο 46χρονος, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά σε λαϊκές αγορές, είχε πάει το 2015 μαζί με την 24χρονη τότε σύντροφό του για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Άργος. Εκεί ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τη μαχαιρώσει σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η 24χρονη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και έμενε στην Αργυρούπολη, προσέφυγε στις Αρχές και περιέγραψε όλα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του συντρόφου της.

«Περιέγραψε ότι την έδειρε χωρίς έλεος. Άρχισε με αγριότητα να της δίνει μπουνιές και κλωτσιές και στο τέλος τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος. Αυτή ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτυπούσε βάναυσα. Ο δράστης το προηγούμενο διάστημα δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, την κακοποιούσε συστηματικά», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα πίστεψε ότι δεν θα γλιτώσει από τον βασανιστή της και έτσι αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει στην Ολλανδία με το παιδί της.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι οι έρευνα για τον 46χρονο έχουν ενταθεί προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες.

Το τελευταίο θύμα του, η 40χρονη σύντροφός του, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Tags
Back to top button