Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Άραξος: Στον αρχαιολογικό χώρο του Τείχους των Δυμαίων κατευθύνεται η μεγάλη φωτιά

Πορεία προς τον αρχαιολογικό χώρο του Τείχους των Δυμαίων έχει πάρει το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε αργά το απόγευμα σε περιοχή της λίμνης Προκόπου κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικης, οι οποίες έσπευσαν από την Πάτρα, τη Βιομηχανική Περιοχή καθώς και τα Λεχαινά Ηλείας.

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η αστυνομία έδωσε εντολή να ανακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο Μετόχι-Καλογριά, προκειμένου να προφυλαχθούν οι κάτοικοι και να κινούνται πιο ελεύθερα τα οχήματα της Πυροσβεστικής.

 

Tags
Back to top button