Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Απρόοπτο κατά την επίσκεψη Βίτσα – Αβραμόπουλου στη Ριτσώνα

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η επίσκεψη των Δημήτρη Αβραμόπουλου και Δημήτρη Βίτσα στο Κέντρο Υποδοχής της Ριτσώνας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Υπουργού, λίγα μέτρα πιο κάτω εκδηλώθηκε φωτιά σε πανιά στέγης μιας εγκατάστασης ακριβώς πάνω από τα κλαδιά πεύκων, η οποία κατασβέστηκε με πυροσβεστήρες από τους ίδιους τους πρόσφυγες. 

Προς στιγμή δημιουργήθηκε μία μικρή αναστάτωση, αλλά η ψυχραιμία των υπευθύνων και των προσφύγων επέφερε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, αυτό πρόκειται για φαινόμενο σχεδόν καθημερινό και από θαύμα μέχρι στιγμής δεν έχει προκληθεί κάτι χειρότερο σε μία περιοχή πραγματικά πευκόφυτη.

Tags
Back to top button