Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αποτοξίνωση: Ο φυσικός χυμός που καθαρίζει το συκώτι

Κάνει θαύματα στο συκώτι παρέχοντας στον οργανισμό αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β6 και σίδηρο.

Ο λόγος για τον χυμό παντζαριού που μειώνει τον κίνδυνο φλεγμονής και οξειδωτικού στρες στο ήπαρ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ικανότητα του οργάνου να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.

Ο μοναδικός συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών των παντζαριών, μπορεί να βελτιώσει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του σώματος, ενώ μελέτες αναφέρουν ότι ο χυμός παντζαριού ρίχνει και την πίεση.

Σημειώνεται ότι ο χυμός παντζαριών περιέχει, μεταξύ άλλων, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο.

Είναι σημαντικό να καταναλώνουμε τα παντζάρια ωμά διότι κατά το μαγείρεμα χάνουν μέρος της θρεπτικής τους αξίας. Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί προτείνουν να τα καταναλώνετε με τη μορφή χυμού, ώστε να διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά.

Tags
Back to top button