Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας ολιγάρχης πίσω από την ταπείνωση Μητσοτάκη & Ελλάδας στη Λιβύη - Τον έστειλε για να του κλείσει deal!

Έλληνας ολιγάρχης βρίσκεται πίσω από τη χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβύη η οποία ήταν ίσως από τις πιο ταπεινωτικές που αναγκάστηκε ποτέ να κάνει Έλληνας πρωθυπουργός,  Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά ο οποίος είπε μπροστά του πως το τουρκολιβυκό μνημόνιο θα παραμείνει και «να τα βρει η Ελλάδα με την Τουρκία»!. 

Με λίγα λόγια οι Έλληνες πολίτες είδαν τον άνθρωπο που εξέλεξαν να εκπροσωπεί αυτούς και την (ευρωπαϊκή) χώρα τους να τα «ακούει» από τον μεταβατικό πρωθυπουργό μίας διαλυμένης αφρικανική χώρας, που τον έχει διορίσει ένα συμβούλιο και να μην βγάζει «κιχ»! 


 

Αλλά μη γελιόμαστε ο κ.Μητσοτάκης δεν ήθελε να πάει, άλλος τον ανάγκασε. Ποιος; Μα φυσικά Έλληνας ολιγάρχης ο οποίος έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στη Λιβύη και φοβάται μην τον εκτοπίσουν οι Τούρκοι. Μάλιστα έστειλε τον πρωθυπουργό με σαφείς εντολές για να του κλείσει συμφωνία με την κυβέρνηση της Λιβύης. 

Άλλωστε αν η κυβέρνηση ήθελε να μιλήσει για το τουρκολιβυκό μνημόνιο θα έστελνε μόνο τον Δένδια.  Όχι, αυτή ήταν μία «εμπιστευτική» αποστολή που θα μπορούσε να αναλάβει μόνο κάποιο μέλος του Μαξίμου, με το οποίο ο συγκεκριμένος ολιγάρχης έχει στενές επαφές και δεσμούς εμπιστοσύνης.

Κι επειδή άλλος στο Μαξίμου με αρμοδιότητες εξωτερικής πολιτικής δεν υπάρχει, πήγε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο οποίος μάλιστα έφερε εις πέρας με επιτυχία την αποστολή που του είχε ανατεθεί.

Η ταπείνωση της χώρας και του ελληνικού λαού ήταν απλά μία παράπλευρη απώλεια...

Ουσιαστικά η κυβέρνηση αντάλλαξε την όποια πίεση θα μπορούσε να ασκήσει η Ελλάδα προς τη Λιβύη για την ψευτο-ΑΟΖ με την Τουρκία με ένα συμβόλαιο του ολιγάρχη στη χώρα αυτή. 

Αυτά για να καταλάβουμε πως λειτουργεί η σημερινή κυβέρνηση και ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετεί 

Μάλιστα όταν ετοιμαζόταν να «τ' ακούσει» από τον κ. Ντεμπέιμπα ο κ.Μητσοτάκης έκανε νοήματα και χασκογελούσε με κάποια μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας που βρίσκονταν από κάτω..

Tags
Back to top button