Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη Κούγια: «Η Σταμάτη είχε ζητήσει και από μένα να κάνουμε αίτηση διαζυγίου» (βίντεο)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε εκπομπή για τη Βίκυ Σταμάτη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, του είχε ζητήσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου!

«Υπήρξα δικηγόρος της κα Σταμάτη. Παραιτήθηκα της υπερασπίσεώς της μετά την προσπάθεια που έκανε να αποδράσει. Η όλη διαδικασία της αποδράσεως, το γεγονός ότι βρέθηκαν κατηγορούμενοι άνθρωποι που της είχαν δώσει μια ελευθερία σε εκδήλωση ανθρωπιάς, ήταν αυτοί που την φύλασσαν εκεί στο ψυχιατρείο, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους, το γεγονός το πώς εμφανίστηκε μετά την απόδρασή της, με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω από την υπεράσπισή της» είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Όλα Καλά».

«Στο παρελθόν μου είχε ζητήσει και εμένα, όταν ήμουν ο αποκλειστικός της δικηγόρος, να καταθέσουμε αίτηση διαζυγίου εις βάρος του κ. Τσοχατζόπουλου. Και μάλιστα την συμβούλεψα μετ’ επιτάσεως ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια σύζυγος στον πατέρα τους παιδιού της είναι την ώρα που αυτός πέφτει, να του δώσει άλλη μία να πάει πιο κάτω. Είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό το γεγονός», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Tags
Back to top button