Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Απίστευτη κόντρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)

Μια Formula 1, ένα Tesla, μια μοτοσυκλέτα, δύο… αεροσκάφη, μια Lotus Evora και μία Aston Martin. Ναι, όλα αυτά ήρθαν αντιμέτωπα στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης σε μία επική κόντρα. Δεν θέλετε να μάθετε ποιoς κέρδισε;

Η εν λόγω κόντρα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων σε φεστιβάλ τεχνολογίας στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, λίγες εβδομάδες πριν μπει και επίσημα σε λειτουργία. Πρωταγωνιστές ένα μονοθέσιο της Red Bull Racing, το πανίσχυρο υπετροφοδοτούμενο Kawasaki H2R, το οποίο μάλιστα οδηγούσε ο παγκόσμιος πολυπρωταθλητής Kenan Sofuoglu, το Tesla P100DL, μια Lotus Evora 430 GT,μια Aston Martin Vantage, ένα F16 της τούρκικης πολεμικής αεροπορίας και ένα και ένα πανάκριβο ιδιωτικό jet Challenger 605.

Αν και δεν έχει φτιαχτεί για τέτοιου είδους κόντρες η Formula 1 δεν ήταν τελικά η νικήτρια, όπως θα περίμενε κανείς σε αυτή την αναμέτρηση, ίσως λόγω και της απειρίας του πιλότου που την οδηγούσε νεαρού Βρετανού Jake Dennis.

Ας αφήσουμε όμως την εικόνα να μιλήσει στο παρακάτω βίντεο, όπου θα ανακαλύψετε φυσικά και το νικητή:

 

Tags
Back to top button