Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Απάντηση Ρωσίας σε ΗΠΑ: Κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους 12 Ρώσους πράκτορες

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τα 12 άτομα, στα οποία οι αμερικανικές αρχές σήμερα απήγγειλαν κατηγορίες, συνδέονται με τη στρατιωτική υπηρεσίας πληροφοριών της Ρωσίας ή στη παραβίαση των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Νωρίτερα σήμερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι 12 πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών κατηγορούνται ότι παραβίασαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων παρέπεμψε τους 12 Ρώσους, κατόπιν αιτήματος του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ ο οποίος ερευνά την υπόθεση της ρωσικής ανάμιξης στις εκλογές αυτές.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι το κατηγορητήριο έχει στόχο να βλάψει την ατμόσφαιρα πριν τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Ελσίνκι.

Tags
Back to top button