Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίπαρος: Το τραγικό σημείο που πέθανε ο 17χρονος (Σκληρές εικόνες)

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Αντίπαρος μετά από το τραγικό τέλος που είχε η εξαφάνιση του 17χρονου τουρίστα από την Ιταλία που αγνοείτο από το Σάββατο (11.08.2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (12.08.2018), δύο δύτες εντόπισαν μέσα στη θάλασσα της περιοχής Σιφνέικος Γιαλός της Αντιπάρου το πτώμα του αδικοχαμένου 17χρονου. 

Δυνατοί άνεμοι εντάσεως 8 μπροφόρ και θαλασσοταραχή επικρατούσαν κατά τις δύο αυτές ημέρες στην περιοχή αυτή την Αντιπάρου που «χτενίστηκε» για την ανεύρεση του άτυχου νεαρού ενώ παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να έκανε μοιραία βουτιά από τα βράχια στη θάλασσα και ενδεχομένως να παρασύρθηκε από τα κύματα, αφότου έχασε τις αισθήσεις του από την πρόσκρουση στα βράχια. 

Μέλη της Ε.Ο.Δ. έσπευσαν στην περιοχή και παρέλαβαν τη σορό του μεταφέροντάς την στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να ριχτεί φως στα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού Ιταλού τουρίστα. 

Πηγή:

Tags
Back to top button