Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες Γάλλος παρουσιαστής ειδήσεων - Κατηγορείται για βιασμό

Σε βάρος ενός εκ των γνωστότερων παρουσιαστών στην Γαλλία, του Πατρίκ Πουάβρ ντ' Αρβόρ, ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγγελία μιας γυναίκας για βιασμό.

Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα Le Parisien, η οποία αποκάλυψε την υπόθεση, η καταγγελία έγινε από την συγγραφέα Φλοράνς Πορσέλ, η οποία κατηγορεί τον 73χρονο δημοσιογράφο και μυθιστοριογράφο για μη συναινετικό σεξ το 2004 και ότι την ανάγκασε σε στοματικό σεξ το 2009.

Τα καταγγελλόμενα γεγονότα του 2004 συνέβησαν στο γραφείο του του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου TF1 στο τέλος ενός τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων και το περιστατικό του 2009 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας παραγωγής A Prime Group, σύμφωνα με την Le Parisien.

Ο Πατρίκ Πουάβρ ντ' Αρβόρ, αστέρας της μικρής οθόνης στη Γαλλία, με το παρατσούκλι PPDA, «απορρίπτει κατηγορηματικά» αυτές τις «παράλογες και ψευδείς» κατηγορίες, δήλωσε ο δικηγόρος του, Με Φρανσουά Μπινέτ.

Ο Πουάβρ ντ' Αρβόρ είναι «εξοργισμένος με τον τρόπο με τον οποίο κάποιος προσπαθεί να ενορχηστρώσει την προώθηση ενός μυθιστορήματος», συνέχισε ο δικηγόρος του σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι ο πρώην παρουσιαστής είναι έτοιμος να καταθέσει σε ανακριτές και αναμένεται να υποβάλει καταγγελία για «ψευδή καταμήνυση» εναντίον της Φλοράνς Πορσέλ.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, η έρευνα «βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια».

Η καταγγέλλουσα δεν έχει κληθεί από την αστυνομία να καταθέσει, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή με γνώση του θέματος. Συγγραφέας και ηθοποιός, η 37χρονη Πορσέλ έγινε γνωστή στο κοινό χάρη στο κανάλι της που διατηρεί στο YouTube, το οποίο εξειδικεύεται στην αστρονομία, με τίτλο «Η τρελή ιστορία του Σύμπαντος».

Tags
Back to top button