Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: «Ο ήρωας του Μιλγουόκι είναι η επιτομή του επαγγελματισμού»

Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση, ο γνωστός sportscaster του ESPN και του FOX Sports, David Gascon, περιγράφει στο newsit.gr το κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Αν εξαιρέσουμε τους Bart Starr, Brett Favre και Aaron Rodgers (σ.σ. παίκτες των Green Bay Packers στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ξανά κανένα γεύμα στην πολιτεία του Ουισκόνσιν! Αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντι του, για όσα έχει πετύχει», λέει χαρακτηριστικά.

Γ.Αντετοκούνμπο: Επιστροφή στην Ελλάδα...μετά την καραντίνα του αδερφού του

Όσο για το πώς αντιμετωπίζεται στις ΗΠΑ το «φαινόμενο Γιάννης Αντετοκούνμπο»: «Οι Αμερικανοί τον υποδέχθηκαν εγκάρδια. Είναι ένας τύπος ανθρώπου που μπορεί εύκολα να εγκλιματιστεί, η τοπική κοινωνία αρέσκεται να ασχολείται μαζί του κι έχει μία επιρροή σε αυτήν, που δεν έχουν πολλοί. Αποτελεί την επιτομή του επαγγελματία».

Σύμφωνα με τον David Gascon, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να αποτελεί το επίκεντρο του πρωταθλήματος του NBA: «Γίνονται τόσες συζητήσεις για τον Λε Μπρον και τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του πρωταθλήματος. Έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του MVP, αναδείχθηκε μία φορά κορυφαίος αμυντικός της σεζόν και πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή όντας ο Πολυτιμότερος Παίκτης των τελικών. Πρέπει να αποτελεί το επίκεντρο του πρωταθλήματος».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το γόνατό μου έμοιαζε με… αγκώνα από το πρήξιμο»

Κληθείς να σχολιάσει την περσινή απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και την σκληρή κριτική που δέχτηκε για αυτήν την απόφαση, τόνισε πως «υπάρχει τεράστια εκτίμηση απέναντι στους παίκτες που επαληθεύουν τα λεγόμενά τους, τιμούν το συμβόλαιό τους και επιλέγουν τον λιγότερο “δημοφιλή” δρόμο στο ταξίδι τους. Το ΝΒΑ είναι ένα πρωτάθλημα που βασίζεται στα αστέρια, αλλά είναι και γεμάτο από “ντίβες”, που πιστεύουν ότι πρέπει να ευνοηθούν. Ο Γιάννης όντως διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, είχε κάποιες αναποδιές λόγω των τραυματισμών, αλλά τήρησε τις υποσχέσεις του. Αυτό δεν πρόκειται να το πάρει κανείς από αυτόν».

Αναφερόμενος στα στοιχεία που ο ίδιος θαυμάζει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο David Gascon είπε: «Η προσήλωση στην εργασία του και η ωριμότητά του δεν υστερούν συγκριτικά με κανέναν. Ο Γιάννης διαρκώς ανεβάζει την εμπορική του αξία διότι έχει δουλέψει πολύ πάνω στο παιχνίδι του. Από τη “ρούκι” χρονιά του έως και σήμερα έχει βελτιωθεί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού του, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αν τον συγκρίνουμε με κάποιους παίκτες που έγιναν ντραφτ την ίδια περίοδο με εκείνον ή και μεταγενέστερα, κανείς δεν είχε αυτή τη συνεχιζόμενη βελτίωση ώστε να αγγίξει τις δυνατότητες που του χάρισε ο Θεός. Στη νεαρή ηλικία ο Γιάννης δεν επέλεξε τη διασημότητα, ούτε επαναπαύθηκε στις αθλητικές του ικανότητες. Συνεχίζει να δουλεύει και να βελτιώνει κάθε πτυχή του παιχνιδιού του».

Tags
Back to top button