Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Άνοδο σημειώνουν οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων

Νέα άνοδο σημειώνουν σήμερα οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με το επιτόκιο του 10ετούς να ξεπερνά το όριο του 1,66%. Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου αναφοράς αυξήθηκε κατά 1 μονάδα βάσης στο 1,6661%, με εκείνη του 30ετούς ομολόγου να είναι στο 2,1084%.

ΕΚΤ: Αγόρασε σε ένα δίμηνο ελληνικά ομόλογα άνω των 32 δισ.

Η άνοδος των αποδόσεων ακολουθεί τα σχόλια του προέδρου της Federal Reserve Jerome Powell την Παρασκευή, στο συνέδριο της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών. «Πιστεύω ότι δεν έχει έρθει ακόμη ο καιρός να μειώσουμε την υποστήριξη της πολιτικής.

Δεν νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να αυξηθούν τα επιτόκια», δήλωσε ο Powell σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πληθωριστικές πιέσεις θα υποχωρήσουν το επόμενο έτος.

Tags
Back to top button