Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανησυχίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δηλώνει ο Κιρ Στάρμερ - Ζητά αποκλιμάκωση

Η Βρετανία έχει “σοβαρές ανησυχίες” για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Κιρ Στάρμερ, υποστηρίζοντας το “δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”, ενώ παράλληλα κάλεσε σε αποκλιμάκωση.

“Έχουμε εδώ και καιρό ανησυχίες, σοβαρές ανησυχίες, για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα” δήλωσε ο Στάρμερ σε συνέντευξή του στο Bloomberg, λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς.

“Αλλά ανησυχώ πολύ για την κλιμάκωση αυτής της κατάστασης, γι’ αυτό και, μαζί με τη Γερμανία και τη Γαλλία, είμαστε πραγματικά σαφείς ότι η αποκλιμάκωση είναι αυτό που χρειάζεται εδώ” σημείωσε.

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι οι επιθέσεις στόχευαν τα πυρηνικά και βαλλιστικά πυραυλικά προγράμματα του Ιράν και “θα συνεχιστούν για όσες ημέρες χρειαστεί για να εξαλειφθεί αυτή η απειλή”.

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν συμμετείχε στις επιθέσεις του Ισραήλ και αρνήθηκε να σχολιάσει εάν η Βρετανία θα βοηθήσει στην υπεράσπιση του Ισραήλ από την ιρανική επίθεση. Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ακόμα ότι θα μιλήσει με τον Νετανιάχου αργότερα το απόγευμα της Παρασκευής.

Tags
Back to top button