Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ανησυχία στην ΚΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδο - Φόβοι για πλημμύρες λόγω προβλήματος στην οροφή

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς έχει έρθει ο φόβος λόγω της οροφής που «μπάζει» νερά.

Η Ένωση άφησε το ΟΑΚΑ και μετακόμισε στα Άνω Λιόσια, μετά τη συμφωνία που πέτυχε με την πολιτεία για τη χρήση του κλειστού γηπέδου της περιοχής, με την ΚΑΕ να δίνει πολλά λεφτά για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.

Η παράδοση του γηπέδου, τελικά, έγινε εντός χρονοδιαγράμματος και η ΑΕΚ έπαιξε ήδη σε αυτό, αλλά δεν είναι όλα καλά. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων τρέμουν στη σκέψη μιας πλημμύρας, αφού η οροφή «μπάζει» νερά.

Η διοίκηση της Ένωσης ήξερε το πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο, άλλωστε, την ανάγκασε να αλλάξει παρκέ, αλλά τα απαραίτητα έργα στην οροφή δεν έχουν αρχίσει ακόμη και αυτό μόνο θετικό δεν είναι.

«Ελπίζουμε να προλάβουμε τον βαρύ χειμώνα που έρχεται»

Για το θέμα μίλησαν στην Cosmote TV τόσο ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, όσο και ο υπεύθυνος του γηπέδου, Γιώργος Πραχαλιάς.

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες», ήταν τα λόγια του Χήνα, ενώ ο Πραχαλιάς είπε τα εξής.

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Tags
Back to top button