Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει ο δρόμος για 6.900 προσλήψεις στο Δημόσιο -Αναλυτικά οι θέσεις

Πέντε φάσεις προσλήψεων στο Δημόσιο αναμένεται να πάρουν το «πράσινο φως» για να πραγματοποιηθούν εντός του 2019.

Αυτό που απομένει είναι η τελική επανεξέταση των προκηρύξεων για τις προσλήψεις, κατά την οποία θα περάσουν από «κόσκινο» τα κριτήρια και οι μοριοδοτήσεις. Αν εγκριθούν και οι πέντε κατηγορίες προσλήψεων στο Δημόσιο, τότε ο συνολικός αριθμός των θέσεων που θα ανοίξουν είναι 6.907.

Αναλυτικά οι πέντε φάσεις προσλήψεων
Μέχρι στιγμής, φαίνεται πως «κλειδώνουν» οι προσλήψεις στις εξής υπηρεσίες του Δημοσίου:

1) «Βοήθεια στο Σπίτι»
Η προκήρυξη για την πρόσληψη 3.250 μόνιμων εργαζομένων (στους ΟΤΑ) για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» αναμένεται να «τρέξει» τους προσεχείς μήνες, εντός του 2019.

2) Αστυνομικοί
Η ΕΛ.ΑΣ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα προβούν στην πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ -ενδεχομένως και για τη στελέχωση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

3) Προσλήψεις στην Υγεία
Το ΑΣΕΠ αναμένεται να στείλει προκήρυξη για την πρόσληψη 1.300 ατόμων μέσα στον επόμενο μήνα. Η ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού εγκρίθηκε και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

4) Προσλήψεις σε δήμους
Η προκήρυξη για την πρόσληψη 757 μόνιμων εργαζομένων σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ είναι έτοιμη και θα προχωρήσει στο άμεσο διάστημα.

5) Υπουργείο Οικονομικών
Το ΑΣΕΠ ετοιμάζει προκήρυξη για την πρόσληψη 100 ατόμων στο υπουργείο Οικονομικών. Ο διαγωνισμός θα αφορά μόνο την ΠΕ Πληροφορικής.

Tags
Back to top button