Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αναβάθμιση P-3B: Ακόμα περιμένει το ΠΝ το αεροσκάφος της ενδιάμεσης λύσης από την ΕΑΒ - 1,5 χρόνος καθυστέρηση!

Για τα μέσα Νοεμβρίου τοποθετείται τώρα η παράδοση του πρώτου αναβαθμισμένου αεροσκάφους P-3B του ΠΝ της λεγόμενης ενδιάμεσης λύσης.

Το πρόγραμμα έχει παρουσιάσει πάντως σημαντική καθυστέρηση καθώς να σημειωθεί ότι το αεροσκάφος βρίσκεται στην ΕΑΒ από τον Ιούλιο του 2016.

Στο αεροσκάφος της ενδιάμεσης λύσης έχει πραγματοποιηθεί γενική συντήρηση {Predictive maintenance (PdM)} ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε επίπεδο υπάρχοντος εξοπλισμού και συστημάτων.

Σε ότι αφορά τα επόμενα 4 αεροσκάφη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το πρώτο του πλήρους προγράμματος αναβάθμισης με νέες πτέρυγες που έχουν έρθει από τις ΗΠΑ.

Εκτός από το σύστημα αποστολής της ISI HELLAS που αποτελεί την καρδιά του προγράμματος, περιλαμβάνεται τοποθέτηση  ραντάρ ερεύνης επιφανείας, αναβάθμιση των  sonobuoys με νέου τύπου επεξεργαστές ώστε να εντοπίζουν υποβρύχια χαμηλού ακουστικού ίχνους, νέο FLIR κτλ.

Στα τέλη του 2020 υπολογίζεται να παραδοθεί το πρώτο πλήρως εκσυγχρονισμένο ενώ μερικούς μήνες μετά, περίπου 5-6 μήνες θα παραδοθεί το δεύτερο πλήρως εκσυγχρονισμένο.

Το 2023 με 2024 αναμένεται να παραδοθούν τα τελευταία δύο βάσει του προγραμματισμού της Lockheed Martin.

Tags
Back to top button