Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Αναλυτικά τα κρούσματα του κορωνοϊού στις νησιωτικές περιφέρειες από την αρχή της εβδομάδας

Από την Δευτέρα 17 Αυγούστου μέχρι την Τετάρτη 19 Αυγούστου καταγράφηκαν συνολικά 52 κρούσματα κορωνοϊού στις νησιωτικές Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα Την Δευτέρα 17/7 καταγράφηκαν στα νησιά 14 κρούσματα, όμως καμία Περιφερειακή Ενότητα δεν είχε περισσότερα από 3.

Πιο αναλυτικά:

  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Δωδεκανήσων
  • 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κυκλάδων
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λέσβου
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
  • 3 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου

Την Τρίτη 18/8 καταγράφηκαν 17 κρούσματα κορωνοϊού στις νησιωτικές περιφέρειες, με τα 10 κρούσματα στις Κυκλάδες να ξεχωρίζουν.

Πιο αναλυτικά:

  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Δωδεκανήσων
  • 1 κρούσμα στην  Π.Ε. Κέρκυρας
  • 10 κρούσματα στην Π.Ε. Κυκλάδων
  • 4 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

Την Τετάρτη 19/8 καταγράφηκαν 21 συνολικά κρούσματα της Covid-19 στα νησιά της χώρας, με τα 5 να σημειώνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Πιο αναλυτικά:

  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Δωδεκανήσων
  • 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ζακύνθου
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
  • 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κυκλάδων
  • 3 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
  • 2 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
  • 4 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου    

Τα κρούσματα σε Κυκλάδες και Κρήτη

Είναι ξεκάθαρο πως όσον αφορά τα νησιά την εβδομάδα που διανύουμε την δυσάρεστη πρωτιά στα επαληθευμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφουν οι Κυκλάδες, παρά τα αυστηρά μέτρα τα οποία έχουν παρθεί. Συνολικά στα νησιά των Κυκλάδων έχουν καταγραφεί 16 κρούσματα κορωνοϊού, παρόλο που την Δευτέρα είχε επιβεβαιωθεί μόλις ένα κρούσμα.

Όσον αφορά την Κρήτη, τα συνολικά κρούσματα τις τελευταίες τρεις ημέρες ανέρχονται σε 13, με τα Χανιά να μετρούν 6 κρούσματα, το Ηράκλειο 3 και το Ρέθυμνο 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κρούσματα που καταγράφουν οι νησιωτικοί Δήμοι που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής δηλαδή ο Δήμος Αγκιστρίου, ο Δήμος Αίγινας, ο Δήμος Κυθήρων, ο Δήμος Πόρου, ο Δήμος Σαλαμίνας, ο Δήμος Σπετσών, ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων και ο Δήμος Ύδρας, προσμετρώνται στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής.

Tags
Back to top button