Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ανακοινώνει νέες απαγορεύσεις η κυβέρνηση! - Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και «μπλόκο» στο λιανεμπόριο

Η κυβέρνηση είναι αρκετά πιθανό να ανακοινώσει -και σχετικά άμεσα- νέες απαγορεύσεις και μέτρα για τους ανεμβολίαστους, παρόλο που μόλις χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε μέτρα κοινωνικής απομόνωσης των ανεμβολίαστων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση περιμένει άμεσα αποτελέσματα, καθώς θέλει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί και να «τρυπηθούν» όλοι -ή σχεδόν όλοι- οι πολίτες. Εάν δεν υπάρξουν αποτελέσματα, τότε η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα μέτρα για να πείσει (ή καλύτερα να υποχρεώσει) τους πολίτες να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα. 

Το πρώτο σενάριο που ήδη ακούγεται είναι να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και σε άλλες ειδικότητες εκτός από γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους σε δομές φροντίδας και φαρμακοποιούς. Οι πρώτοι… «υποψήφιοι» είναι να υποχρεωθούν σε εμβόλιο οι ένστολοι.

Από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν «απουσιάζει» το λιανεμπόριο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν η κατάσταση δεν περιοριστεί και οι εμβολιασμοί δεν αυξηθούν, δεν θα… μπει στη λίστα. Ήδη έχει ακουστεί το ενδεχόμενο της διπλής μάσκας στα εμπορικά, ενώ υπάρχει και το σενάριο του να μπαίνει κανείς στα εμπορικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή τεστ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχετικές ανακοινώσεις (εάν γίνουν τελικά) θα γίνουν στα μέσα Σεπτέμβρη. 

Tags
Back to top button