Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αναχώρησε το πρώτο αναβαθμισμένο F-16 της ΠΑ στο επίπεδο Viper για τις ΗΠΑ

Αναχώρησε το πρώτο αναβαθμισμένο F-16 της ΠΑ στο επίπεδο Viper για τις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, επ΄ευκαιρία, μιας -ακόμη- συνάντησης με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο.

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε με τον Έλληνας Υπουργό Εθνικής Άμυνας και όπως ο ίδιος τόνισε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συζητήθηκαν πολλά και διάφορα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ σημείωσε ότι η συνάντησή του με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο έγινε σε θετικό κλίμα, μετά και την αποστολή του πρώτου αναβαθμισμένου μαχητικού F-16 Viper της Πολεμικής Αεροπορίας στις ΗΠΑ, ενώ ακόμα τέθηκαν στο προσκήνιο οι εξελίξεις στην Αλεξανδρούπολη, οι κοινές εκπαιδευτικές ασκήσεις και το μέλλον της ελληνοαμερικανικής συμμαχίας και συνεργασίας υπό την προεδρία Τζο Μπάιντεν, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι του έθεσε και το θέμα των σκαφών παράκτιας άμυνας MMSC.

Tags
Back to top button