Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αμυντικό συνέδριο στη Μόσχα με Έλληνα προσκεκλημένο: Για ποιο θέμα θα μιλήσει

Συνέδριο με θέμα την άμυνα πραγματοποιείται στο τέλος Ιουνίου στη Μόσχα. Τι θα συζητηθεί, ποιος είναι ο Έλληνας προσκεκλημένος.

Στις 21-24 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει τις εργασίες του στη Μόσχα το 21ο Διεθνές Συνέδριο με αντικείμενο τη διεθνή ασφάλεια.

Το συνέδριο πραγματοποιείται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας.

Επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, τρομοκρατίας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, από την ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή έως τη Λατινική Αμερική.

Παράλληλα θα υπάρξουν συζητήσεις για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο θέμα των όπλων, της «σκληρής» τεχνολογίας άμυνας, αλλά και του κυβερνοπολέμου.

Ο Έλληνας προσκεκλημένος στο αμυντικό συνέδριο της Μόσχας

Από την Ελλάδα έχει προσκληθεί και θα παρευρεθεί ο Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το θέμα για το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί θα είναι η Συμφωνία του Μινσκ και το ουκρανικό ζήτημα. Ο καθηγητής θα αναφερθεί και στις γεωπολιτικές προεκτάσεις του ζητήματος.

Παράλληλα, στο συνέδριο προσκαλούνται εκπρόσωποι κρατών με τα οποία η Ρωσική Ομοσπονδία έχει μηδενικές σχέσεις.

Η Συμφωνία του Μινσκ για την επίλυση της σύγκρουσης στην περιοχή της Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία, υπεγράφη το 2015 στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Έκτοτε, η Μόσχα έχει ζητήσει την υλοποίηση της Συμφωνίας του Μινσκ από την Ουκρανία, ενώ έχει διαμηνύσει ότι η στάση ευρωπαϊκών χωρών αποθαρρύνουν το Κίεβο από την εφαρμογή της Συμφωνίας.

Tags
Back to top button