Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αλβανός Ρομά: Κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα γιατί δεν ήξερε ελληνικά!

Δεν ήξερε καν ελληνικά ο  ο 21χρονος Αλβανός Ρομά στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και παραβιάζοντας το κόκκινο στα φανάρια.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Όπως ανέφεραν οι γείτονές του στον Alpha, αυτό οφείλεται στο ότι δεν ξέρει να γράφει ελληνικά και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να περάσει τις εξετάσεις!

Πολύ συχνά ωστόσο, οδηγούσε το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο που είναι γραμμένο στο όνομα ενός θείου του. Συνήθως το οδηγούσε ο 21χρονος ενώ οι γείτονες το έβλεπαν συνέχεια παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.

Ο  Αλβανός οδηγός, ζούσε με την οικογένειά του και τους παράνομους μετανάστες γονείς τους. Όλοι τους εξασφάλιζαν τα προς το ζην μαζεύοντας παλιοσίδερα με ένα τρίκυκλο, τα οποία και πωλούσαν, αλλά ο ίδιος κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο.

Ο Αλβανός, άγνωστο αν είχε άδεια παραμονής στη χώρα αφέθηκε ελεύθερος. Φυσικά για απέλαση  ούτε λόγος.

Tags
Back to top button