Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλβανός οδηγός εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή και επιχείρησε να το σκάσει από την αστυνομία

Διπλά… ασυνείδητος αποδείχθηκε ένας 43χρονος Αλβανός που προκάλεσε τροχαίο με θύμα ένα μοτοσικλετιστή στην Πάτρα, καθώς δεν αρκέστηκε να εγκαταλείψει αβοήθητο τον τραυματία και να εξαφανιστεί, αλλά προσπάθησε να το σκάσει και όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί!

Το απόγευμα της Κυριακής, ο δράστης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά. Κατάφερε, όμως, να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και να τον δώσει στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες.

Άνδρες της Τροχαίας κατάφεραν να εντοπίσουν λίγο αργότερα τον ασυνείδητο αλλοδαπό, αλλά όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του εκείνος τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη! Τελικά, βρέθηκε με χειροπέδες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και απείθεια, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Tags
Back to top button