Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α.Λοβέρδος για Novartis: «Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή»

Μια ιστορία πολιτικό-οικονομικής σκευωρίας χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο πρώην Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αυτό σχολίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μετά το νέο έγγραφο που ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ότι δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που ενοχοποίησαν τα πολιτικά πρόσωπα είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με τους μάρτυρες που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο για κατάθεση στις ΗΠΑ.

«Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε χαρακτηριστικά: «Νομικά ότι λένε αυτοί οι άνθρωποι με τις κουκούλες είναι άκυρο. Έπρεπε να φτάσουμε στον Οκτώβριο για να το ομολογήσουν οι ίδιοι οι εισαγγελείς που είχαν παρανόμως δεχτεί την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος σε ανθρώπους που είχαν προσδοκία οικονομικού οφέλους, κάτι που το άρθρο 47β του καινούργιου κώδικα ποινικής δικονομίας και το άρθρο 45 β του παλιού κώδικα ποινικής δικονομίας απαγόρευε. Συνεπώς είναι τόσο πολύ σαφή τα πράγματα που σας υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή θα τρίβετε τα μάτια σας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Όσοι έχουν επιλέξει τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας θα μπλέξουν και πολιτικά και ηθικά», κατέληξε ο πρώην Υπουργός Υγείας

Tags
Back to top button