Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού- Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Την Τετάρτη, 22.09.2021, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα, κυρίως ανατολικά τμήματα. Ωστόσο ο καιρός αλλάζει πρόσωπο… απότομα και σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών περιμένουμε τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες.

Ο καιρός… τρελάθηκε – Μετά τη ζέστη έρχονται… βροχές και καταιγίδες – Δείτε που και πότε

Τα… φθινοπωρινά φαινόμενα που ετοιμάζει ο καιρός θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες σε Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, Βορειοδυτικό Αιγαίο και τις βραδινές ώρες σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και Ανατολική Πελοπόννησο.

Πέφτει η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 24 βαθμούς), 19 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου), 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 31 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση το βράδυ στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε μέτριους 5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και τοπικές βροχές μετά το απόγευμα αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ το βράδυ θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ. 

 

Tags
Back to top button