Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αλιευτικό με παράνομους μετανάστες προσάραξε σε περιοχή με κροκόδειλους στην Αυστραλία

Μεγάλη επιχείρηση κοντά στον ποταμό Ντέντρι καθώς παράνομοι μετανάστες προσάραξε σε περιοχή με κροκόδειλους.Κινδυνεύει η ζωή τους!

Οι επιβαίνοντες σε ένα παράνομο αλιευτικό, το οποίο προσάραξε την Κυριακή στα βορειοανατολικά παράλια της Αυστραλίας, σε μια περιοχή όπου ζουν πολλοί κροκόδειλοι, το έσκασαν για να μην συλληφθούν και κινδυνεύουν άμεσα, προειδοποίησαν οι αρχές.

Το πλοιάριο εντοπίστηκε κοντά στον ποταμό Ντέντρι, στην Πολιτεία Κουίνσλαντ, όπως ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εντοπίσαμε 11 πρόσωπα. Προτεραιτότητά μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων που επέβαιναν στο αλιευτικό», ανέφερε η ανακοίνωση. Δεν διευκρινίστηκε πάντως πόσοι ακριβώς ήταν οι επιβάτες, ούτε αν επρόκειτο για πρόσφυγες ή για παράνομους αλιείς.»

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα Courrier-Mail του Μπρίσμπεϊν και το τηλεοπτικό κανάλι Channel Seven, πρόκειται για τουλάχιστον 40 ανθρώπους, και από αυτούς κάποιοι ήταν παράτυποι μετανάστες και άλλοι σκόπευαν να αιτηθούν άσυλο.

Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Ντέιβιντ Πάτερσον, εξήγησε στο τηλεοπτικό κανάλι ABC ότι είδε ένα άδειο σκάφος ενώ άλλοι, που έκαναν ιστιοπλοΐα, είπαν ότι είδαν ανθρώπους να τρέχουν να κρυφτούν στους θαμνότοπους.

Στην Αυστραλία, οι παράτυποι μετανάστες που προσπαθούν να φτάσουν δια θαλάσσης, είτε στέλνονται πίσω στις χώρες τους είτε μεταφέρονται σε απομονωμένα κέντρα φιλοξενίας σε νησιά του Ειρηνικού. Οι συνθήκες κράτησής τους εκεί έχουν επικριθεί σφοδρά από οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Tags
Back to top button