Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Γολγοθάς των μνημονίων είναι πίσω μας»

Πασχαλινό μήνυμα στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ιδιαίτερα πως τα μνημόνια βρίσκονται πίσω μας.

«Μέρα βεβαιότητας για ένα καλύτερο αύριο» χαρακτηρίζει το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «Γολγοθάς των μνημονίων είναι πίσω μας» και υπενθυμίζοντας τα λόγια του Ιησού για τη Δικαιοσύνη.

Το Πάσχα «μπορεί να είναι φέτος και μια μέρα βεβαιότητας για ένα καλύτερο αύριο», τονίζει στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, μια μέρα με βαθύ θρησκευτικό και ηθικό νόημα για τους πιστούς, που συμβολίζει για όλους μας τη νίκη του Φωτός επί του σκότους, της Δικαιοσύνης επί της αδικίας, της Αγάπης επί της μισαλλοδοξίας, της Ζωής επί κάθε μορφής θανάτου, μπορεί να είναι φέτος και μια μέρα βεβαιότητας για ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, στο μήνυμά του για το Πάσχα που δημοσιεύει το ΑΠΕ.

Ο πρωθυπουργός προσθέτει πως «μπορούμε να είμαστε επιτέλους αισιόδοξοι, μετά από τόσα δίσεκτα χρόνια».

«Ο Γολγοθάς των μνημονίων και της επιτροπείας είναι πίσω μας. Η οικονομία δίνει δυνατότητες ελάφρυνσης των βαρών για εκατομμύρια συμπολίτες μας. Στήριξης όσων έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση. Μιας νέας οικονομικής πολιτικής, που θα είναι δικής μας ιδιοκτησίας, και θα απαντά στις δικές μας εθνικές και κοινωνικές ανάγκες», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας υπενθυμίζει τα λόγια του Ιησού, όπως τα κατέγραψε ο ευαγγελιστής Ματθαίος, τονίζοντας ότι παραμένουν επίκαιρα.

«Αυτές τις άγιες για κάθε πιστό μέρες, παραμένουν επίκαιρα και μας οδηγούν όλους τα λόγια του Ιησού, όπως τα καταγράφει ο Ματθαίος: "Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την Δικαιοσύνη, ότι αυτοί χορτασθήσονται"».

«Καλή Ανάσταση, με ειρήνη και αγάπη, σε όλες και σε όλους», καταλήγει το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

Tags
Back to top button