Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 58χρονος που εγκατέλειψε θύμα τροχαίου

Πίστεψε ότι δεν τον είχαν δει ένας ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με το φορτηγό του στο 129ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, καθώς έσπευσε να εξαφανιστεί.

Γελάστηκε, όμως, γιατί παρ’ όλο που ήταν ξημερώματα Παρασκευής, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι έδωσαν στην Τροχαία Ορεστιάδας τα στοιχεία κυκλοφορίας του Ι.Χ. φορτηγού, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με το  Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος που σκοτώθηκε ακαριαία αλλά τράπηκε σε φυγή.

Το φορτηγό εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου, οι οποίοι προσήγαν στην Τροχαία τον 58χρονο Έλληνα δράστη. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, ενώ η σορός του 64χρονου θύματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να γίνει νεκροτομή που θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
 

Tags
Back to top button