Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στη θάλασσα

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς την ώρα που κολυμπούσε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό evrosonline.gr, η 69χρονη γυναίκα βρέθηκε σε παραλία κοντά στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και βούτηξε κανονικά στο νερό χωρίς να αισθάνεται κάποια αδιαθεσία. Λίγη ώρα αργότερα όμως, άλλα άτομα που βρίσκονταν στην παραλία ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές, ενώ η γυναίκα ήταν ήδη αναίσθητη. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά για τη ζωή της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακολούθησε νεκροψία-νεκροτομή και όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα δεν έχασε τη ζωή της από πνιγμό αλλά έπαθε ανακοπή μέσα στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και την σχετική προανάκριση.

Tags
Back to top button