Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Αλαλούμ» με τον ανασχηματισμό: «Από 1 Ιουλίου ανασχηματισμός» λέει ο Γ.Γεραπετρίτης – Τον διαψεύδει ο Σ.Πέτσας

(upd 13:05) Αλαλούμ επικρατεί στην κυβέρνηση και με τον ανασχηματισμό, καθώς τα στελέχη της αλληλοδιαψεύδονται για το θέμα μέσα σε λίγες ώρες. 

Πριν λίγα λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με δηλώσεις του διέψευσε τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος είπε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή πως ανασχηματισμός θα γίνει μετά την 1η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα κ. Πέτσας ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους πως «δεν υφίσταται κανένα ζήτημα ανασχηματισμού».

Παρόλο που για τους πολίτες ο ανασχηματισμός είναι ένας δευτερεύων ζήτημα, οι κυβερνητικές παλινωδίες μεταφέρουν ένα κλίμα αποδιοργάνωσης ακόμα και στον στενό κύκλο του πρωθυπουργού στον οποίον ανήκουν ο κ.Γεραπετρίτης και ο κ.Πέτσας.


Στον αστερισμό του ανασχηματισμού μπαίνουμε από 1ης Ιουλίου σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη, όπου σημείωσε ότι ανασχηματισμός ή «διορθωτικές κινήσεις» γίνονται σε ουδέτερο χρόνο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης υπήρξε ανατροπή σε ό,τι αφορά τη φύση και την αντιμετώπιση κάποιων υπουργείων, φέρνοντας το παράδειγμα του υπουργείου Υγείας.

«Το υπουργείο Υγείας το αντιλαμβανόμασταν ως ένα υπουργείο υψηλής πολιτικής και λόγω της κρίσης αποδείχτηκε πως είναι ένα υπουργείο που πρέπει να στηρίζεται σε κατεξοχήν τεχνοκρατικά δεδομένα», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι πρόθεση της κυβέρνηση είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ με τρόπο που να μπορεί να λειτουργεί αρμονικά με τον ιδιωτικό τομέα.

Tags
Back to top button