Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Υπερήφανος για το υψηλό επίπεδο επιστημόνων στη χώρα μας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) του Ηρακλείου της Κρήτης, δήλωσε ενθουσιασμένος, ενώ νωρίτερα κατά την περιήγησή του στους χώρους τους Ιδρύματος είχε πει: «Κρίμα που δεν γνωρίζει η πλειονότητα των Ελλήνων το έργο που συντελείται στο ΙΤΕ. Αν δώσουμε ανάσα στην έρευνα θα κάνουμε θαύματα».

«Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα έχει ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιστημόνων και πρέπει να δώσουμε χώρο και ανάσα για να αναπτυχθεί», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του στο ΙΤΕ με νέους ερευνητές που είχαν φύγει από την Ελλάδα και επέστρεψαν.

«Όσο η χώρα θα βγαίνει από την κρίση τόσο θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα πράγματα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «όλη η κοινωνία επενδύει στη γνώση που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο και πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους επιστήμονες να επιστρέψουν». 
Σε παρατήρηση νέου ερευνητή ότι το ΙΤΕ έχει καλό brand name ο πρωθυπουργός είπε ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν τι είναι το brand name και γι' αυτό εξάγουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και τα επανεισάγουμε για να τα εμπιστευτούν οι Έλληνες.

Tags
Back to top button