Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

AKKEΛ: «Ο Ν.Μηταράκης ενώ στέλνει εξώδικα στο ΑΚΚΕΛ διαμαρτύρεται για το εξώδικο του Μουτζούρη»

Με ανακοίνωση του το ΑΚΚΕΛ αναφέρεται στην διαμαρτυρία του υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, για την διαμαρτυρία του στον Κώστας Μουτζούρη, διότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου του έστειλε εξώδικο. 

Η ανακοίνωση

Σε μία κίνηση ακρότητας και υποκρισίας ο υπουργός κ. Μηταράκης διαμαρτυρήθηκε δημόσια με ανάρτησή του εναντίον του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη, διότι ο Περιφερειάρχης τού έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία λόγω του ότι ο κ. υπουργός ουσιαστικά τον κατηγόρησε ότι ο Περιφερειάρχης είναι ηθικός αυτουργός της φωτιάς που κατέστρεψε το ΚΥΤ της Μόριας.

Ο κ. Μηταράκης έχει το θράσος να συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα στην ανάρτησή του: «Είναι ανήκουστο για δημόσιο πρόσωπο να μην αντέχει την πολιτική κριτική για τις επιπτώσεις των επιλογών του. Στο μεταναστευτικό κάθε πράξη ή απραξία παράγει αποτελέσματα και δημιουργεί πολιτικές ευθύνες...».

Η υποκρισία του κ. Μηταράκη είναι προκλητική αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο κ. υπουργός είχε στείλει εξώδικο στο ΑΚΚΕΛ με απειλές διότι είπαμε (και γράφτηκε) ότι στην υπόθεση Λιγνάδη υπάρχουν ευθύνες του υπουργού αφού τα "μαθήματα θεάτρου" των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων έγιναν στον τομέα ευθύνης που έχει ο ίδιος και είχε προσωπικά ενδιαφερθεί ακόμη και ο πρωθυπουργός κ Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στο αεροδρόμιο όταν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε άλλες χώρες.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά Κύριε Υπουργέ ή μήπως εσείς θεωρείτε ότι είστε στην πολιτική Ελίτ και έχετε απαίτηση να μη σας ακουμπάει κανένας με πολιτική κριτική;

Tags
Back to top button