Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω τις εσωκομματικές εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, είναι κόμμα εξουσίας και οι προκλήσεις είναι μεγάλες για τον επόμενο πρόεδρο τόνισε πριν από λίγο στην ΕΡΤ η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα της ότι θα κερδίσει τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.

Όσον αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει ανέφερε ότι αυτή θα είναι ισοβαρής σε ότι αφορά την κριτική προς την κυβέρνηση και τις προτάσεις που θα διατυπώνει το κόμμα για ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Ο Γιάννης Σγουρός διέγραψε τον υποψήφιο Μιχάλη Μπέλλα μετά την επίθεση κατά Κασσελάκη


Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως σκοεύει να αξιοποίησει τον Αλέξη Τσίπρα, εφόσον βρεθεί στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Αχτσιόγλου είπε ότι δεν πάρει μόνη της αυτήν την απόφαση. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος θα αποφασίσει τον τρόπο της πολιτικής συμμετοχής του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα Κασσελάκη η κα Αχτσιόγλου απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο επαναλαμβάνοντας ότι θα κριθεί από τα μέλη του κόμματος. Γι' αυτό ακριβώς επιλέξαμε η διαδικασία να είναι ανοικτή σημείωσε.

Τέλος ασκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των πυρκαγιών λέγοντας ότι δεν έγινε σωστή προετοιμασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και της κλιματικής κρίσης. Πρέπει επιτέλους να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για τα σχέδια δασοπροστασίας αλλά και για το οικονομικό μοντέλο της χώρας ανέφερε μεταξύ άλλων.

Tags
Back to top button