Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαΐα: Θρήνος για 17χρονο ποδηλάτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στη γειτονιά του 17χρονου Α.Σ, στα Ζαρουχλέικα Πατρών που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το νήμα της ζωής του ανήλικου «κόπηκε» στο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του νεαρού, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν και ενώ εκινείτο με το ποδήλατο του, συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, ανετράπη και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο Ι.Χ, που οδηγούσε 21χρονος. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Παρά τις προσπάθεις των γιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία Βοήθεια» στο Ρίου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ο 17χρονος κατέληξε τα μεσάνυχτα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Tags
Back to top button