Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αχαΐα: Επίθεση σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ (φώτο)

Τα γραφεία των Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη και Χριστίνας Αλεξοπούλου, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, στο πολιτικό γραφείο του κ. Κατσανιώτη έγραψαν “ούτε βήμα πίσω”, ενώ μπογιές έριξαν στο γραφείο της κυρίας Αλεξοπούλου, αφού προηγουμένως έσπασαν την πόρτα. 

Οι επιθέσεις έγιναν κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Πηγή: tempo24.news
 

Tags
Back to top button