Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο δράστης του τραγικού τροχαίου με θύμα τη γιαγιά και το εγγονάκι της

Στο Ψυχιατρικό Πεντέλης εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης ο 28χρονος που οδήγησε στο θάνατο της γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο.


Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. O πελάτης του είχε νοσηλευτεί για 24 ώρες και είχε λάβει εξιτήριο καθώς και φαρμακευτική αγωγή.

«Αυτά που γράφτηκαν δεν είναι αληθή. Ποτέ δεν προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τον τράβηξε ο αδελφός του και η μητέρα του», είπε παρουσιάζοντας την εκδοχή του 28χρονου. «Φεύγοντας από το σημείο κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειας σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων και σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να αυτοκτονήσει», εξηγεί.

Όπως μας λέει, «είναι συντετριμμένος. Επαναλαμβάνει πως θα έπρεπε να είναι εκείνος νεκρός. Θέλει να ζητήσει συγγνώμη γνωρίζοντας πως όμως αυτό δεν θα αλλάξει κάτι. Το γεγονός ότι υπόκειται στη στρατιωτική νομοθεσία δεν του επιτρέπει να κάνει δηλώσεις για αυτό και προχωρήσαμε σε γραπτή δήλωση».

«Το παιδί αυτό, το πρώτο που θέλει να πει είναι συγγνώμη για το κακό που προκλήθηκε. Συγγνώμη από τις οικογένειες των θανόντων, να δηλώσει τη συντριβή του. Είναι ένας νέος που είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του», συμπληρώνει.


Σύμφωνα με τον κ. Σαμέλη, στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε η μητέρα του δράστη από την πρώτη κιόλας στιγμή. «Θεώρησε πως πρόκειται για τραυματίες και έφτασε εκεί για να τους συνοδεύσει στο νοσοκομείο. Λιποθύμησε όταν είδε το νεκρό βρέφος», αποκαλύπτει ενώ υποστηρίζει πως ο 28χρονος έφυγε από το σημείο λόγω τρόμου.

Λόγω θητείας, ο δράστης υπόκειται στη στρατιωτική νομοθεσία και μέχρι ώρας δεν έχει ασκηθεί δίωξη καθώς ο φάκελος δεν έχει φτάσει ακόμα στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου.

Σε γραπτή δήλωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρεται:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του οδηγού του τροχαίου δυστυχήματος που έλαβε χώρα στις Καμάρες Αχαΐας και προκλήθηκε ο αδόκητος θάνατος μιας γυναίκας και ενός βρέφους.

Με την παρούσα δήλωση μεταφέρουμε την βαθιά οδύνη του για το τραγικό συμβάν και μια ειλικρινή συγγνώμη προς τους συγγενείς των θανόντων, συγγνώμη που δεν είναι αρκετή να απαλύνει τον απίστευτο πόνο τους, αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως τα αισθήματα συντριβής του για το αποτέλεσμα που επήλθε. Άλλωστε και ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ, αναλογιζόμενος το μέγεθος της ανθρώπινης τραγωδίας που προκλήθηκε.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης και στην διάθεσή της βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή, θα αποφανθεί κατόπιν συγκέντρωσης και αξιολόγησης του συνόλου του αποδεικτικού υλικού, και με την απαραίτητη νηφαλιότητα θα αποδώσει τις ευθύνες που αναλογούν».

Tags
Back to top button