Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αγρίνιος: Απίστευτος καυγάς 60χρονης με 68χρονο - Έβγαλαν ρόπαλα και λοστούς

Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστές μία 60χρονη κι έναν 68χρονο, οι οποίοι σε καυγά που είχαν έβγαλαν ρόπαλα και λοστούς

Μαζί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα , ένας 68χρονος και μια 60χρονη, που πρωταγωνίστησαν σε έναν... επικό καυγά στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου και κατάληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο, από τα άγρια χτυπήματα με κλομπ που κατάφεραν ο ένας κατά του άλλου!

Αρχικά, διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο η γυναίκα που έφερε τραύματα στο κεφάλι και τον δεξί ώμο από χτυπήματα τα οποία προκλήθηκαν από ξύλινο ρόπαλο και κατήγγειλε ως δράστη του ξυλοδαρμού της τον 68χρονο. Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγρινίου τον συνέλαβαν, όμως και αυτός πήγε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο αριστερό του γόνατο και κατήγγειλε την 60χρονη ότι πρώτη εκείνη τον χτύπησε με σιδερολοστό!

Τελικά, συνελήφθησαν και οι δυο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Η αιτία του βίαιου διαπληκτισμού τους, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Tags
Back to top button